TIM KOJI NIŽE USPEHE

Uverite se u naš kvalitet, pogledajte utiske klijenata sa kojima imamo dugogodišnju uspešnu saradnju.

“Informacione tehnologije i poslovanje postaju neraskidivo povezani. Ne mislim da iko može govoriti o jednome bez da govori o drugome.”

Bill Gates

Preko 5 godina uspešne saradnje sa Roster soft timom. Kreativni, brzi i efikasni u rešavanju svih tehničkih problema.

JP Nacionalni park Tara

Veoma kvalitetna saradnja. Svi rokovi su ispoštovani kao što smo se dogovorili. Tim je ispunio naša očekivanja i već planiramo novu saradnju. Tim je uigran sa dosta iskustva, na sva naša pitanja su imali odgovor i rešili sve naše zahteve. Sve preporuke.

Dejan M.

Naša firma ima veoma visoke standarde, budući da smo firma sa višedecenijskim poslovanjem. Roster tim zna svoj posao i uz moderne tehnologie su ostvarili sve naše zahteve i potrebe.

Andrea K.

Želela sam predstaviti ordinaciju i usluge koje pruža. Angažovanjem tima Roster soft-a uradjen je sajt po najvišim standardima, koji je atraktivnim dizajnom zainteresovao posetioce stranice i za kratko vreme povećao obim posla. Zadovoljna sam uslugom i saradnjom. Iskrena preporuka.

Dr Tijana Djerić

Slučajno sam na internetu saznao za Roster Soft. Sa lakoćom smo se sporazumeli i posao je završen u vrlo kratkom roku. Napravljen mi je web sajt koji je naše poslovanje podigao na viši nivo. Stručnost i profesionalnost RS tima bila je najbolja preporuka da sa njima uđemo i u nove projekte.

Viecheslav I.

Budite i vi deo našeg pobedničkog tima. Pošaljite nam svoje utiske i sugestije.